Mini-clinic och körning av travhäst

Hej igen!

Håller just nu på med en examinationsuppgift inom pedagogiken som handlar om grupper och grupprocesser. Så nu tänkte jag ta en liten paus från pedagogikböckerna och istället uppdatera er om vad som hänt senaste två veckorna.

Inom pedagogiken har vi även kommit igång med undervisningsmetodik vilket innebär att vi håller ridlektioner för varandra med ett angivet tema. Nyttigt att få planera, genomföra och få feedback. Vi har även hållit varsin 15 minuters clinic för varandra, jag hade tema -volter och voltarbete. Den största utmaningen för mig i detta är tidsbegränsningen, hade gärna haft den dubbla tiden (vilket visar på att det är roligt).

Träningen av Julius är i fullgång och går framåt, kommunikationen blir bättre men vi har en del att slipa på de kommande veckorna. Vignir var här förra veckan och vi fick rida två pass. Det var en bra tidpunkt för både mig och Julius och gav positivitet och ökat självförtroende, så nu har vi nästa delmål att sträva mot.

Och äntligen har vi fått köra travhäst! Jag fick under min gymnasietid chansen att ta ponnylicens, vilket jag gjorde. Fick även köra varmblod några gånger vilket jag minns som jätteroligt (och jättekallt vissa gånger). Och det var som jag kunde minnas, kul! Så imorgon blir det körning igen. Vi har även ett litet utbyte i pedagogiken där travhippologerna ska få prova på att rida Islandshäst, vi passar då på att träna på vår undervisning.

12696289_10208705630339137_1034403687_n
Fr vänster. Marika, Gabriella, Maria och Malin

 

Nu ska jag gå ut och säga godnatt till mina hästar

Ha det bra

/Malin

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *