Clinic on Demand- Bernt Severinsen

Clinic on Demand är en tjänst på IHN där du kan välja att se en clinic vart, när och hur du vill. On demand betyder på begäran och det är just vad det är, på din begäran, när du vill, vart du vill och hur du vill.

I denna Clinic on Demand får vi möta Bernt Severinsen från Norge. Bernt är medlem i det Norska Landslaget med den egen avlade hingsten Tigull fra Kleiva. Bernt kommer visa upp hur han jobbar med den yngre hästen och hur de startar upp dem efter en längre viloperiod. Vi kommer självklart få sen hur Bernt rider och tränar Tigull så här på vintern.


miniatyr bild

 

bernt o Tigull

 

Klicka på bilden nedan för att komma till Clinicen. Är du osäker hur Clinic on Demand fungerar, Klicka HÄR för mera information

 

 

VOD bild

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *