Ice Horse Eindhoven

Ice horse Eindhoven är världens största istävling för islandshästar. Den hålls vart annat år i staden Eindhoven i det blommiga landet Holland. Själva arenan är en 400 meters isbana som används dagligen till skridskotävlingar. Tävlingen lockar världens bästa ryttare och hästar och publik i storformat. Stjärnskottet Lisa Schürger vann femgången med fantastiska poängen 8.43 på hästen Bassi frá Efri-Fitjum. Nils-Christian Larsen som är aktuell med sin Clinic on Demand här på IHN vann både Fyrgång och T2. Fyrgången vann han med Viktor fra Diisa med poängen 8.67 och T2 med hästen Stjörnustæll frá Dalvík på poängen 7.75. Det ser lovande ut för vår Jóhann Skúlason inför Tölt on Ice i Kungsbacka med Hnokki frá Fellskoti, de vann överlägset med poängen 8.56.

Passen vanns utav hemmaryttaren Sigurður Marinusson med hästen Bogga frá Aldenghoor.

 

viktor fra diisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *