IHN livesänder från Tölt on Ice

Det är nu klart att Islandshastnyheter.se kommer LiveStreama från årets Tölt on Ice. Du kommer kunna följa hela lördagens tävlingar direkt hemma i TV soffan, din läsplatta eller mobiltelefon! åsa nevander radio

LiveStreaming börjar 11.40 på lördag och håller på till den sista spännande finalen som startar 18.30. Daniel Sundin och Åsa Nevander Holmén kommer vara kommentatorer under hela sändningen, Åsa Nevander är sportdomare  och även elitryttare och kommer kunna guida alla tittare genom en domares ögon.

Priset för livesändningen kommer vara samma som biljettpriset. Det kommer finnas en direkt länk på startsidan som sänder dig direkt till LiveStream.

TöltonIce prisut foto Isbitarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *