GK SM 2017

Idag så blev det officiellt vart Svenska Mästerskapen i Gaedingakeppni kommer gå av stapel 2017. Det blev tilldelat Skåne och den fantastiska anläggningen Margretehof utanför Kristianstad i Everöd. Det jobbas just nu för fullt med att bygga den nya 300 meters banan som är det riktiga måttet för att kunna framföra grenarna i Gaedingakeppni. Datumen som gäller är den 7-10 September och SM kommer arrangeras av RD Event som även håller i Klass 1 tävlingen i Maj.

Andvari från Stenlia

 

 

 

 

 

 

 

 Vårt mål är att anordna stora islandshäst tävlingar med bra atmosfär, god mat och dricka, och bra service! Detta att anordna SM i September på Margretehof kommer bli kanonbra och vi sättsar på att göra det bästa Svenska Mästerskapet hittills.

Rebecca Benje Holmström

 

Kvalpoäng till SM

GDK – 7,65

GDT – 7,70

GDY – 7,90

GDB – 8,10

GDA – 8,00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *