En stund med Louise Löfgren

Vi har tagit en liten stund med Louise för att fråga lite om henne och hennes planer inför i år.17888816_10155238372473762_813960212_n

1.Berätta om dig själv och vad du jobbar med

Jobbar med försäljning av hästar och träningshästar. Åker även ut och har en del kurser. Jag är även utbildad inom NLP coaching och har föreläsningar inom mental träning. Hur vårt tänkande påverkar våra handlingar är enormt facinerande. Jag har även en egen smyckeskollision (Louise Löfgren Design)
Bor i Lindome två mil söder om göteborg.

 

2.Hur ser planerna ut för i år?

Planerna för 2017 ser mycket spännade ut med hästarna. Dagfari känns i jätte fin form och min nya femgångshingst Hattur ska snart göra sin tävlingspremiär, det har också hänt en del förändringar i mitt liv, och jag har nya spännade projekt på gång.

3.Vilken/vilka häst(ar) satsar du på i år?

Jag satsar på Dagfari fra Eylandi 9år hingst, vi gör våran andra säsong tillsammans. Hattur fra Eylandi 8år hingst, vi köpte honom i höstas och gör nu våran första säsong tillsammans. Målet är att rida båda hästarna på SM.

4.Vad ser du mest framemot i år ?

Sm blir årets höjdpunkt, och VM såklart. Det är alltid roligt och spännande under tävlingsäsongen när det är VM. Alla satsar på sina bästa hästar och det är en stenhård kamp in i det sista för att komma med i laget.

5.Bästa minnet från 2016 ?17910968_10155238376723762_244425259_n

Bästa minnet från 2016 är två stycken. Fyrgångsfinalen på VSM. När jag o Dagfari ledde efter de tre första momenten då vi snittat 7.60 i arbets tölt, 8.0 i trav och 8.0 i skitt. sen tappade han tyvärr en sko men stunden innan var magisk! Uttagningen på SM i fyrgång är också ett speciellt minne, i ösregn red vi oss in i A final på vårt första SM och gjorde personbästa i poäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *