Gustav Anderssons blogg

image

Hej mitt namn är Gustav Andersson. Jag är född 2001 och har ridit sedan 2005. Jag började som säkert många andra sin ryttarkarriär på en liten shettis. En envis liten sak som hette Piggelin.Sedan dess har jag ridit många olika sorters hästar och har provat nästan alla möjliga grenar. Allt från dressyr- till galopphästar.

Jag bor med mina föräldrar i en villa mitt i Skåne och har min häst installad väldigt nära vårt hem. Jag har nyss köpt min nya häst Dugur frá Stykkisholmi som ska bli min framtida tävlingshäst.

För fem år sedan hängde jag med min mamma och min syster på en turridning och fattade snabbt tycke för islandshästarna. Det tog två år och lite tjat från min sida innan mina föräldrar gav med sig och vi köpte vår första islandshäst Prins. En underbar häst som just flyttat till sitt nya, fantastiska hem.

2016 var min första ”riktiga” tävlingssäsong där jag fick äran att tävla två av familjen Montans fina hästar Kolfinnur och Meyja. Det gick med medvind och vi kvalade både till Sport- och Gaeding-SM. På SM tog jag och Kolfinnur hem bronsmedaljen i V5 och med Meyja hamnade jag på en sjätte plats.                     Jag och Prins deltog med Ofeigurs lag på Lag-SM där vi tog hem guldet!             En väldigt lyckad säsong och jag hoppas på att även denna blir AWESOME!

Jag är väldigt glad och tacksam över att vara ny bloggare här på islandshästnyheter!

Bring your force through the horse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *