Nyårskrönika 2017

Hej alla IHN läsare runt om i Sverige och övriga Norden. Vi är just nu i skrivande stund uppe i 7 677 följare på facebook och det gör oss fortfarande till Sveriges största nyhetskanal för Islandshästar, tack ska ni ha för detta!

Vi har fått under 2017 tillskott till vår redaktion utav Catharina Jernse, hon har stått för alla liverapporter från VM, SM, WorldToelt och Elmia. Vi tackar dig så mycket och hälsar dig återigen välkommen till redaktionen.

Nyhetsåret 2017 har varit späckat, speciellt med rapporter och artiklar från tävlingar som är vår huvudsakliga målinriktning. Höjdpunkten var absolut VM där allt var perfekt för både ryttare, hästar, publik och media.

Årets absoluta bästa prestation som fick alla att få gåshud måste vara Magnús Skúlason med hans egenavlade Valsa från Brösarpsgården. Under stilpassen i Holland bjöd de på något som man inte får se många gånger i sitt liv, med styrka, snabbhet, precision och lätthet vann de VM i denna gren med totalpoängen 9.09. De vann även femgångskombinationen, denna bragd är värd att tala om och i vår mening var 9.09 för lite för en sådan visning.

Elmia IcelandicPower Show och ISI-cup Margaretehof Special var två tävlingar som stack ut lite extra detta året, bra förhållanden och väldigt generösa prispengar med fantastiska sponsorer som stöd.

2018 ska vi på IHN bli ännu bättre med nyhetsflöde till er läsare och kanske kommer vi återuppta podd-segmentet som vi hade för 2 år sedan. Vi har även lite andra planer som ligger och väntar, den som lever får se.

Vi vill tacka våra annonsörer för i år och hälsar nya välkomna.

 

Tack för i år !

Daniel Sundin Brumpton

Redaktör och ansvarigutgivare Islandshästnyheter.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *