Måste ge mycket respekt åt dom dom är äldre och har flera års erfarenhet. Man kan utbilda sig och bli bättre men dom gamla rävarna som har upp mot 40 års erfarenhet ska man verkligen lyssna på och suga åt sig all kunskap dom vill dela med sig för det är oftast kunskap som du inte kan hitta i någon bok. Dom har lärt sig genom att testa och se resultat. Inte allt är svart på vitt utan mycket är utanför ramen som man borde ta till sig för att få mer kunskap. Var ödmjuk och ta till dig kunskap av äldre som vill lära ut.

Man slutar aldrig utvecklas när man jobbar med hästar oavsett vilket yrke du har med dom. hästtränare, instruktörer, hovslagare ja alla möjliga ta vara på allt och se till att inte stanna i din utveckling. visa varandra respekt och bolla idéer, ju fler man bollar med ju flera lösningar finns det och våga göra det som kanske verkar lite udda ibland för det kan vara just det som funkar.

Jag själv har tränat för många gamla rävar inom hopp sporten på mina hopphästar och dom har lärt mig sjukt mycket och mycket udda lösningar. Hårda tränare som visar en att allt går om man vill och lägger hela sin själ i det. Vill kan bli riktigt bra går det inte att satsa halvhjärtat utan kasta in hela hjärtat och själen så kommer resultaten där efter.
Jag är väldigt lycklig som har 2 föräldrar som har så mycket erfarenhet inom hästsporten och har en så stor bredd i sin kunskap. Blir bortskämd men all hjälp och kunskap jag fått genom dom. Dom e tillgängliga alla dagar om året, hjälper mig med allt och delar med sig av allt dom själva kan och ha lärt sig genom alla dessa år. Har alltid stor respekt för folk som besitter så mycket kunskap och erfarenhet och vill lära mig så mycket det går .

KRAM13443274_10153446842570989_6834566234933460713_o