Breaking News

Intervju med Jack Eriksson

Vi har gjort en kort intervju med ungdomsryttaren Jack Eriksson,26735853_1646088232117125_1301185403_o

 

1. Berätta kort om dig själv och vad du jobbar med?
Är en artonårig kille som älskar att tillbringa sin fritid i stallet. Jag går sista året på Ekonomi programmet i Östersund och ser ytterst framemot att få ta studenten till sommaren samt vad framtiden har att bjuda på.

2. Hur ser planerna ut för i år? Vilken/vilka häst(ar) satsar du på?
Kommer fortsätta satsa på Milla från Ammor och Yggdrasil från Jarde även det kommande året. Planen är att höja vår lägsta nivå och göra fina visningar på tävlingsbanorna.

3. Vad ser du mest framemot i år?
Jag ser framemot att få resa runt och tävla med mina hästar samt sträva mot att nå vår toppform. Längtar redan efter att få rida in på banan och visa upp mina hästar.

4. Bästa minnet från 2017?
2017 bjöd på många bra minnen där jag slog personbästa gång på gång med båda hästarna. Det är en underbar känsla när poängen blir högre av all träning man lägger ner. Bästa minnet från 2017 är helt klart från Gyda SM kval då jag snittade på 7.0 i T1 på Milla från Ammor vilket alltid varit en stor dröm sen jag köpte henne, då hon har kapaciteten för att leverera på den nivån och det var en otroligt härlig känsla att jag kunde visa ett T1 program på hennes nivå.

5. Vem/vilka tror du kommer att glänsa på tävlingsbanorna i år?
Svår fråga, det finns otroligt många fina ekipage! Gissar på att Yrsa Danielsson kommer fortsätta glänsa med Hector från Sundsby, tror även Elsa Teverud kommer glänsa. Är övertygad om att det kommer vara ett flertal ryttare som kommer lyckas glänsa på tävlingsbanorna i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *