Intervju med makalösa Tinna Lindsten

Vi har träffat Tinna, en junior som gått rakt upp i topp med sin vita springare Snaevarr fre Hvammi.

Hej Tinna! Du leder A-finalen i V1J och är i A-final T1J.  Berätta mer om dig själv och din häst.

– Jag har ägt Snaevarr i ett år. Han är en 16-årig vit vallack. Han är snabb på banan och känslig. Han blev lite rädd för speakern i högtalaren så jag fick stoppa bomull i öronen på honom så gick det bra igen. Det är femte gången vi tävlar sport nånsin, innan har vi tävlat GK.

Hur ser träningen ut för Snaevarr?

-Jag är med honom hela dagarna,myser och solar och jag tränade 6-7 dagar innan, men sen så sa min tränare Mette (Lund Lindberg), att det var för ofta så nu tränar vi 4-5 ggr per vecka. Vi tränar för Mette och hon är VÄRLDENS bästa tränare! Vi har tränat för henne sen i höstas och det började med en kurs som vi var med på och sen fortsatte vi. Jag är jättetaggad inför finalerna och ser fram emot det.

Hur ser resten av året ut för er?

– Vi siktar på NM och även såklart på GKSM.

Tack snälla Tinna och lycka till i finalerna säger vi!

FullSizeRender-1

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *