Icehorse festival 2019

Kom til kæmpe Isheste-fest i Herning – Icehorse Festival Version 2.0! Early Bird rabat på din billet indtil 15. oktober!2

Icehorse Festival Indoor WRL ruller igen fra 4.-7. april 2019 i MCH Messecenter Herning.
I den gigantiske indendørs Equsana Arena kan du opleve mere end 250 ryttere med deres dansende islandsheste i World Ranking konkurrencerne, der byder på flot tølt og kraftfuld pas. Lørdag aften vises de smukke hingste i det flotte hingsteshow og du shoppe amok i det kæmpe udvalg af butikker, fyldt med alt det nyeste indenfor islandshesteudstyr. Bliv klogere ved lange række af spændende foredrag – DI Talks – arrangeret i samabejde med Dansk Islandshesteforening og oplev meget, meget mere til Icehorse Festival!
Kom og fest med på ægte islandsk manér!
Køb din billet med Early Bird Rabat indtil d. 15 oktober her:
Bild: Sofie Lahtinen Carlsson
Bild: Sofie Lahtinen Carlsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *