Breaking News

Årets ryttare förlorar sina utmärkelser

 

Vid årets stora höstkonferens som var ett officiellt SIF (Svenska Islandshästförbundet) arrangemang uppstod det gräl och våldsamma handlingar. En av de inblandade var vinnaren av priset ”Årets ryttare”, det finaste priset man kan få som ryttare i Sverige. Ärendet ligger just nu på disciplinnämndens bord som har fått in en anmälning i ärendet. SIF har valt att avskilja personen i fråga från sina uppdrag i förbundet, SIFs nomineringsgrupp som består utav representanter från TS (tävlingssektionen) och SIF-avel har tagit beslut att dra tillbaka de priser som personen erhöll för sina insatser under 2018, ”Årets ryttare” samt ”Årets GK ryttare Senior”.

 

pokal-xxl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *