Breaking News

PADDOCKPROGRAM SIHS 2018

Ni missar väl inte paddockprogrammet på SIHS 2018. 6 st hingstar kommer visas upp under fredagen den 30:e November på Friends Arena. 

 

bastian

 

 

 

 

 

 

 

11,00                  Islandshäst – hingstvisning
Går du och funderar på vilken hingst du ska använda i vår? Kom till mässpaddocken och få tips och information! Nu visas Toppur frá Audsholtshjáleigu med Jamila Berg och Rodi frá Gardi med Charlotta Rydin.

 

12,00                  Islandshäst – hingstvisning
Går du och funderar på vilken hingst du ska använda i vår? Kom till mässpaddocken och få tips och information! Nu visas hingstarna Finnur frá Armoti samt Ellidi frá Fosshofi som ägs av Josefin Hallerby och de visas av Reynir Adalsteinnson

 

13,00                  Islandshäst – hingstvisning
Går du och funderar på vilken hingst du ska använda i vår? Kom till mässpaddocken och få tips och information! Nu visas Bastian frá Póreyjarnúpi med Tryggvi Björnsson och Àlffinur frá Sydri-Gegnisholum med Olil Amble.

Mera Info HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *