Breaking News

World Toelt 2019

För elfte året i rad så får publik och ryttare samlas under samma tak i arena Fyn. Det är en hästfest där tävling, show och shopping står i centrum, du som åskådare för möjlighet att se de absolut bästa ekipagen göra om de åtråvärda titlarna WT-Mästare.

Arena Fyn som ligger i staden Odense är väldigt lättillgängligt, du kan flyga till Kastrup och sedan ta tåg eller köra bil (ca 2 timmar från Malmö). Hotell finns överallt och Odense bjuder även på otroliga restauranger och historia.

Portarna öppnar fredagen den 23e Februari kl 07.30 och tävlingarna börjar 08.00, sedan är det fullt schema hela dagen och avslutas med en stor fest. Sedan på Lördag den 24e så är det finaler, Youtmatch, hingstshower och gårdsvisningar.

För att läsa mera om detta otroliga event besök www.worldtoelt.dk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *