World Toelt 2019 är igång

Uttagningarna i Odenses fina arena är i full gång inför morgondagens finaler och det finns ett härligt gäng utställare på plats i hallarna utanför. Helt enkelt det bästa stället att hänga på just nu, med fantastiska hästar, god mat och kul shopping. Såklart hittar vi Luther på plats med sitt Hestagallery och han har med sig hela sin butik och behöver därmed störst yta. Ni som vill hittar mingelbilder och lite minivideos från uttagningarna på snapchat under ” Islandshästnyheter”.

Först ut i klasserna var T2 och där såg vi imponerande Frauke Schenzel på Odinn vom Habichtswald som tog ledningen och leder just nu. Vi ser dom i final imorgon.

Därefter var det fyrgång och där har vi efter att Lisa Drath och hennes Kjalar tog ledningen, även tre svenska tjejer i A-final imorgon. Nämligen Louise Löfgren, Helena Kroghen Adalsteinsdottir, och Filippa Montan som alla tre gjorde mycket snygga visningar. På andra plats ser vi alltid lika säkra Nils-Christian Larsen med Theyr göra ett klockrent program. I B-finalen har vi ytterligare en svensk och det är Sebastian Benje som ska göra upp med de andra om en åtråvärd plats i A-finalen.

Nu närmast har vi Futurity tölt med en hel del starka namn.

Här ser ni Lisa och hennes Kjalar och Nils på Theyr

Lite bilder från marknadsgatan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *