Uttagningarna pågår för fullt på Icehorse Festival

I Equsana arena pågår uttagningarna och vi har en del A och B finaler klara. Börjar vi med T4, där vi har fått se långsam till mellantempo tölt och sist tölt på lös tygel så har vi i ledning Elin Tindskard på Gréta fra Ausviga med 7,10, tätt följd av bla Tine Terkildsen på Hrímnir frá Ósi, båda med fantastiska hingstar bakom sig; Greta är efter Garri frá Reykjavík, och Hrimnir är efter Rökkvi frá Hárlaugsstöðum. Dessa är klara för final på Söndag.

Vi går vidare till F1 där vi har fått njuta av många fina passläggningar i den första delen. Vi har sett Hans-Christian Løwe och hans Eldjárn fra Vivildgård som just nu är i ledning och gjorde en jämn och snygg visning. Sören Madsen och Skinfaxi fra Lysholm ligger tätt efter och sen kommer de båda tjejerna som båda fick var sin 9 i passmomentet. Såklart talar vi om Katie Sundin Brumpton på Símon frá Efri-Rauðalæk och Johanna Beuk på Kilja frá Grindavík. Snyggt jobbat!

Vi går vidare till V2 där just nu Anne Stine Haugen har gjort ett fantastiskt program på Adam fra Gavnholt och fick hela publiken med sig.

Här ser ni programmet Icehorse festival: https://icehorsefestival.com/information/program/

Och glöm inte att följa oss på snapchat! islandshästnyheter ihn-snap

Vi återkommer med flera resultat och några spännande intervjuer!

Foto: Icehorse festival

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *