World Cup Ranking

Vi är just nu inne i en väldigt spännande tävlingssäsong där vi har fått sett och läsa om otroliga prestationer. Många av ryttarna har som stort mål SM och VM, men även så ligger siktet på den stora World Cup Tölt finalen under Sweden International Horse Show senare i år.

Tävlingar runt om i Europa har ansökt om att få World Cup Status där ryttare i grenen T1 kan samla ihop poäng för att bli bland de 8 som bjuds in till SIHS.

Maria Berg med Toppur frá Auðsholtshjáleigu vann T1 under Romme Nivå 1 med poängen 7.89, och kan tillgodose sig 12 poäng till rankinglistan och ligger delad 3a.

Katie Sundin Brumpton och Smári från Askagården som är regerande World Cup mästare vann T1 på RD-Festival med poängen 8.67. Katie kan också tillgodoräkna sig 12 poäng och ligger nummer 1 på WC ranking med en totalpoäng på 30.

Denna helg är det stor tävling i Drammen, Norge. Hrimnir Stevent lockar alltid till sig ekipage av världsklass och vi väntar med spänning på söndagens finaler. Gabrielle Severinsen leder T1 med Tigull fra Klevia med en makalös uttagningspoäng på 8.57.

Aktuell Ranking

Katie Sundin Brumpton302
Johann R Skulasson151
Jamila Berg121
Lisa Drath121
Maria Berg121
Sys Pilegaard91
Louise Löfgren91
Hans-Christian Løwe91
Sigrid Bisgaard Amstrup61
Frederikke Stougård61
Erlingur Erlingsson61

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *