Super hingsten Òskar fra Blesastødum er kommet til Norge!

Nils-Christian och Òskar på Landsmót 2008.

Super hingsten Òskar fra Blesastødum er kommet til Norge! Tølteren som har tatt pusten fra mange med sine 10 for sakte tølt og 9,5 for tølt & form under rytter skal bli Nils Christian Larsen sin fremtidige konkuranse hest i årene fremover! Eierne av Òskar er familen Langaard som driver stedet Sunnaholt syd for Munchen. Gestut Sunnaholt har alle faciliteter for et topp hestehold på alle måter , de har avl og trening av hest som hovedfokus hvor datteren Isabella er en viktig brikke i stutteriet.

Òskar har på island med Artemisia Bertus hatt stor suksess, de har vunnet 4-gang under Meistaradeild 2012 såvel som topp plasseringer i T1 under Landsmót og Islandsmót – og dette er hans første konkuranse sesong!

For mer informasjon om Òskar – www.sunnaholt.de www.oskarfrablesastodum.com

One thought on “Super hingsten Òskar fra Blesastødum er kommet til Norge!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *