Vignir och Kraftur i topp!

Våra svenska landslagsryttare bjöd på en fartfylld tölttävling med många fina visningar!

Vignir Jonason och Kraftur frá Bringu knep första placeringen i uttagningen med fantastiska 8,0 efter en fin uttagning – på andra plats kom Felicia Lindblom(YR) på sin Safir vom Lindenhof som gjorde en mycket fin och mjuk visning, ekipaget belönades med hela 7,2 totalt. På tredje plats kom ännu en young rider – Matilda Rolf tillsammans med Túmi frá Stora-Hofi med poängen 7,0 totalt.

På fjärde plats kom Johan Häggberg på lånade fyrgångshingsten Axjón från Stormsund, den fick fina 6,90. Linda Antonsson(YR) på Isak från Dirhuvud gjorde en mycket fin och prydlig visning och slutade på en femte plats med 6,7. Sjätte platsen gick till Maria Berg och Svartur wom Hochwald med 6,6 följd av Reynir Adalsteinsson på Vestri frá Dalbae med 6,5 och till sist men inte minst Sigfus Sigfusson på Kainn frá Flugumyri 2 med poängen 6,3.

Vidare till final gick Vignir & Kraftur, Felicia & Safir och Matilda & Tumi. Vignir & Kraftur dansade fram i vacker tölt och kammade hem segern med 79,333.  Felicia & Safir kom på andra plats efter en mycket fin visning med hela 74,667% och Matilda & Tumi knep den välförtjänta bronsmedaljen med 70,667%!

Ett stort grattis till alla önskar vi på IHN!

One thought on “Vignir och Kraftur i topp!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *