”Aim for gold 2013”

Ta chansen att sponsra det Svenska landslaget till VM i år. IHN har designat en egen tröja med slogan ”Aim for Gold 2013”, vinsten kommer gå till det Svenska landslaget för både sport och avel. All vinst går till landslaget!

Modell Herr

Denna tröja har en luva i två lager, påsydda sidofickor och en dragkedja. Jackan håller länge tack vare de dubbla sömmarna på ärmfållen och luvan och den goda tygkvaliteten med en vikt på 320 g/m². 80 % bomull och 20 % polyester.

Pris 825:- Inkl moms och frakt, betalning sker mot faktura, betalas innan leverans.

Skicka din beställning till redaktion@islandshastnyheter.se

 

 

 

 

 

Modell Dam

Mysigt varm luvtröja för damer, med en luva med dubbelt tyg, dragband i samma färg och en påsydd ficka fram. Insidan av fleece är luddig och gör att den är mycket skön att ha på sig. Luvtröjan är feminint skuren, med kraftiga muddar på ärmar, fåll och ficka. Med vikten på 320 g/m² och polyesterandelen behåller tröjan sin form också efter flera tvättar. 80 % bomull och 20 % polyester.

Pris 780 :- Inkl moms och frakt, betalning sker mot faktura, betalas innan leverans.

Skicka din beställning till redaktion@islandshastnyheter.se

 

 

 

 

 

 

 

Modell Barn – NY!

Tjock, mysigt varm luvjacka av stabilt sweatshirtmaterial, med luddig insida. Jackan har en luva med dubbelt tyg, två fickor fram och ett robust blixtlås av metall. Alla sömmar är dubbla och en genomgående nacksöm skyddar mot kliande vid halsen. Dessutom är jackan mp3-spelarkompatibel. I höger ficka finns en slits för hörlurssladden. Själva hörlurarna (öronsnäckor) kan bekvämt hängas i två små öglor på insidan, så att de inte kan ramla ned (alternativt kan man använda öglorna för att hänga upp jackan på en galge). På etiketten i nacken finns det för övrigt en namnskylt som man kan skriva ägarens namn på och på så sätt undvika ett eventuellt bråk om denna häftiga jacka. 80 % bomull och 20 % polyester.

Pris 780:- Inkl moms och frakt, betalning sker mot faktura, betalas innan leverans.

Skicka din beställning till redaktion@islandshastnyheter.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *