Daniel gjorde det igen!

Under dagen har det varit WR-tävling på Sävebanan i Göteborg. Det var många fina prestationer under hela dagen, men en stack ut lite extra. Daniel Jonsson med Oliver frá Kvistum bjöd även denna helg på en uttagning med totalpoäng över 8.00. Ekipaget totala poäng blev 8,03, förra veckan var poängen exakt den lika! domarkåren var ganska eniga 8,2 8,2 7,9 7,6 8,0. Som det ser ut nu så finns det ingen som är i närheten av dessa poäng  inför årets världsmästerskap i Berlin, men allt kan hända till början av Augusti.

En annan ryttare som gjorde en strålande start var Louise Löfgren med sin häst Glói från Nöddegården. Vi är vana att se Louise tävla tölt och fyrgång, men detta år har hon så smidigt sadlat om till fyrgång och T2. Denna omkastning kan löna sig strategiskt för att nypa en medalj i kombination längre fram i sommar.

 

 

Bild från http://www.sundsby.se/oliver/

 

Nedan följer resultat från dagen, klicka på bilderna för full storlek.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *