Icelandic Horse Expo 2015

Efter ett lyckat Icelandic Horse Expo 2014 jobbas det på full gång med att förbereda och boka Icelandic Horse Expo 2015 som kommer att äga rum 8-11 april 2015. IHE 2014 blev en riktig succé och gästerna var nöjda med att få uppleva islandshästen i sin naturliga miljö och lära känna isländska uppfödare och andra hästmänniskor. Icelandic Horse Expo är ett oförglömligt äventyr i islandshästens hemland och programmet fullt av spännande överraskningar.

Några av Islands bästa avelsgårdar öppnar sina dörrar för Icelandic Horse Expos gäster. Detta är ett unikt tillfälle att träffa uppfödare, se många av de bästa och mest kända hästarna på Island och få en inblick i hur arbetet på dessa gårdar går till.

Kvällarna på Icelandic Horse Expo är det ena äventyret efter det andra. Vi får uppleva den årliga Hingstshowen “Stóðhestaveisla 2015”, avslutningskvällen på serietävlingen “Meistaradeild” och “Breeders night” där Icelandic Horse Expos gäster får möjlighet att tillbringa kvällen tillsammans med isländska uppfödare och andra hästmänniskor.

Dessutom arrangeras en försäljningsshow med utvalda hästar från de olika uppfödarna, besök i hästaffärer, Vikingamiddag dit islänningarna kommer ridande och mycket annat.

På Icelandic Horse Expo bjuder isländskt hästfolk utländskt hästfolk på besök för att lära känna varandra och uppleva spännande dagar tillsammans med våra fantastiska hästar.

Om du ska åka till Island – missa inte Icelandic Horse Expo 2015!

All information på www.icelandichorseexpo.com och www.facebook.com/icelandichorseexpo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *