Equsana Iceland- Ett foder speciellt för islandshästar

Equsana Iceland är framtaget med hjälp utav Agnar S Stefansson och Anne-Stine Haugen, både Agnar och Anne-Stine är toppryttare och uppfödare så de vet vad en topppresterande häst behöver. Även ston i avel behöver det bästa fodret för det är hos dem som framtiden ligger. Det är ett prisvärt och special framtaget foder för just våra hästar, utvecklat av personer med hög kunskap inom området.

getimage

Equsana Iceland är ett koncentrerat färdigfoder och förser islandshästen med alla de nödvändiga vitaminer och mineraler de behöver, även vid mindre givor. Ofta vill man inte ge höga kraftfodergivor till just islandshästar, därför lämpar sig detta foder till just islandshästar, men även ponnyer, fjordhästar och kallblod. Organiska mineraler är tillsatta för allra bästa upptag, som ger en starkare hovkvalité och ett bättre immunförsvar.

  • Innehåller Omega-3 som bla ger en bra pälskvalité
  • Svavel som gynnar bildningen av leder och brosk
  • Hög andel fiber
  • Täcker vitamin/mineralbehovet även vid mindre givor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *