Två nya bloggerskor till IHN!

IHN vill härmed stolt presentera två färska bloggerskor, en från sydligaste Skåne och en som studerar på Hólar. Skånetösen heter Nathalie Silverberg Edh en duktig talangfull 18 åring som studerar naturvetenskap på 12179943_1046536485378465_1879294248_ngymnasiet. Ni kommer få en inblick i hennes vardag, hur får man tid till skola och hästar, familj osv.

 

 

 

På norra Island ligger Universitetet Hólar, där studerar Sandra Jonsson, tidigare landslagsmedlem i ungdomslandslaget i Sverige men har nu valt att flytta från västkusten upp till ett ännu blåsigare klimat på norra Island. Vi kommer få följa Sandras vardag på skolan, hur fungerar det och är livet där och mycket annat spännande.

 

sandra jonsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *