Nyheter
5 april 2023 15:31

Daniel Sundin Brumpton till Ridsport Island

Ny på jobbetRidsport Island växer så det knakar. Nyligen blev det klart att Islandshästnyheters Daniel Sundin Brumpton blir ny medarbetare på redaktionen. "Jag är otroligt glad över att Daniel ansluter till vårt team och nu när dessutom superkraften Sandra Nordin Johansson snart är tillbaka här på redaktionen känns det som att vi har vårt dream team för Ridsport Island", säger Ridsports chefredaktör Catharina Hansson.

Daniel Sundin Brumpton till Ridsport Island
Daniel Sundin Brumpton, landslagsryttare, hovslagare och ny medarbetare på Ridsport Island. Foto: Pressbild

Ridsport Island har varit en lyckad satsning hittills och bara ett par veckor efter att sajten fyllt ett år lägger redaktionen in ytterligare en växel.

Daniel Sundin Brumpton rider i seniorlandslaget, är utbildad hovslagare, hästutbildare och har i elva år drivit sajten Islandshästnyheter. Han kliver nu in som webbredaktör på Ridsport Island.

Danielsundinbrumpton
Daniel Sundin Brumpton är ny webbredaktör på Ridsport Island.

– Det är väldigt spännande och jag är smickrad och stolt att få bli en del av teamet hos Ridsport, säger Daniel Sundin Brumpton. 

Sandra Nordin Johansson har varit redaktör för sajten sedan starten och återvänder inom kort i samma roll efter en tids tjänstledighet:

– Det här är en drömrekrytering. Daniel Sundin Brumpton är en del av islandshästsporten och besitter en enorm kompetens och kunskap med hjärtat på rätta stället. För Ridsport Island betyder det här att vi blir en ännu starkare och viktigare plattform, säger hon.

Redaktionen ser en otrolig potential i islandshästsporten. Ridsports vd och ansvarige utgivare Susanne Tornberg konstaterar att Ridsport Island nu tar ett rejält kliv mot att bli det självklara valet för islandshästmänniskan.

– Jag är väldigt glad att vi rekryterat Daniel Sundin Brumpton, det ligger helt i linje med vår plan att utveckla islandssajten och kunna erbjuda det allra bästa, säger hon.

Daniel Sundin Brumpton själv ser stora möjligheter med sitt nya uppdrag.

– Det är bara idel möjligheter som ligger framför oss. Vi växer så det knakar och jag ser fram emot vårt SM här hemma hos oss och VM i Holland. Tänk att det är sådant tryck där nere nu så att biljetterna nästan är slut, säger Daniel Sundin Brumpton.

– Det ska blir roligt med en ny utmaning och de nya möjligheter det för med sig, säger han.

Ridsport digital

99:- i månaden