Nyheter
15 april 2023 19:45
Ridsportplus

Pallis, värt en extra sväng

Pallis, värt en extra sväng

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

    Man är inte bortskämd med god mat när man är iväg på tävlingar, oftast är det dåligt grillade hamburgare, korvar som är sega med fnösktorrt bröd eller varför inte den hederliga toasten med eldorado skinka och ost. Men tävlingsguden har hört mina böner, det tog ett tag men den som väntar på något gott…

    Idag fick jag uppleva något av en gastronomisk upplevelse från en food truck på Sundabakkis WR tävling. Pallis Paninis drivs utav det äkta paret Lena och Eggert Helgason sedan bara ett par månader tillbaka, trots denna korta tid så har denna food truck blivit populär. Uppdragen börjar rulla in och det är inte långt ifrån att jag börjar heltid med detta berättar Lena Helgason. Lena och Eggert driver simultant Ishof och hade senast förra helgen ett SM-kval på gården där de bedriver sin verksamhet.

    På Pallis meny finns det det ”gamla vanliga” Amerikansk Hot Dog, Hamburgare och sötsaker i olika skepnader. Min hungriga och knorrande buk tog sikte på deras Panini med isländsk fårkött, Pallis Special. Perfekt grillat bröd, saftigt kött som väl var i harmoni med den röda karamelliserade löken och champinjoner. Äntligen mat på tävlingar som är gjorda med kärlek, omtanke och hjärna. Har man vägarna förbi Sundabakki i helgen så missa inte pallis panini med fårkött. Eller varför måste du ha vägarna förbi, den är faktisk värd en liten omväg.

    Ridsport digital

    99:- i månaden